Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tohdhe snad není pravda ! 2

 

 

 

,,Hmm,tak jestli to správně chápu Sasuke, tak tu počkáme než se vzbudí a pak na ní vybafnem a pak jí vemem Ambu masku"řekla chápavě Karin a Sasuke jen pokývl na kladnou odpověd´.

O 7 h později

 

,,Umm"protáhla jsem se a vstala. Co to,vždyt´ tu je ještě něčí čakra. ,,Tak vylez !"křikla jsem na někoho za stromem opodál a na mě se vyřítili 3 Ambu. ,,Lis-sama, křiknul jeden a otatní se i s nim uklonili. ,,Hmm , co tu děláte ?"zeptala jsem se jich když jsem už poznala chakry (obličeje měly zahalený),byl tototiž můj ambu tým. ,,Tsunade-sama nás sem poslala aby jsme vám pomohli.",,Tak to se můžete vrátit protože chytit ho bude lechký.,, ,,Ale Lis-sama ,Tsunade -sama Vám po nás přišla říct že ještě máte zajmout Itachiho Uchihu a Deidaru,čili 2 Akatsuki a proto poslala eště nás. ,,No tak dobře."souhlasila jsem nakonec.

 

U Sasukeho

,,Tak  už vstala ,můžem tam jít,"řekl Sasuke ale když  vtom  uviděl 3 Ambu jak se k ní ženou. ,,Počkejte!"rozkázal Sasuke svímu týmu. ,,Někdo k ní jde." ,,Pojdme blíž at´ je slyšíme."napadlo Yuuga a ostatní jenom pokývli hlavou na souhlas.

 

Táááák po dlouhá době sem zase něco dávám a slibuju že už tu budu častějc, to víte škola.....jo a komentííííky prosíííím

Saky16 : 3

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář